Conținutul acestui site, în integralitatea sa, este proprietatea Igepa 2R KFT Nyiregyhaza Sucursala Cluj-Napoca. Conținutul site-ului este protejat de dreptul de autor, drepturi de proprietate intelectuala și respectiv de marcă înregistrată.

Conținutul site-ului IGEPA.RO nu este reproductibil, transferabil, publicabil. Înregistrarea, copierea electronica sau mecanica se poate realiza exclusiv cu acordul prealabil primit în scris de la Igepa 2R KFT Nyiregyhaza Sucursala Cluj-Napoca. Încălcarea condițiilor, conform legislației române, reprezintă infracțiune.  Igepa 2R KFT Nyiregyhaza Sucursala Cluj-Napoca nu are niciun control, prin urmare nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul altor site-uri ce pot fi accesate de pe această pagină.

Igepa 2R KFT Nyiregyhaza Sucursala Cluj-Napoca nu își asumă răspunderea pentru eventualele informații greșite furnizate de producătorii de utilaje și/sau consumabile publicate pe IGEPA.RO. Pozele au caracter informativ, astfel încât pot rezulta diferențe între produsul ce ajunge la utilizator și poza de prezentare de pe site.