Imprimantă sublimare Roland Texart XT-640

Imprimantă sublimare Roland Texart XT-640

Sublimare la o calitate și productivitate ieșită din comun

Procesul de sublimare permite personalizarea oricarui material care are în compoziție minim 65% poliester. În prima fază de producție se imprimă pe o hârtie de transfer, cu imprimanta Roland XT-640. Odată ce lucrarea este imprimată, se introduce împreună cu suportul final în calandru pentru tratarea termică. Cerneala specială reacționează la căldură și migrează în țesuturile materialului, unde se fixează, devine rezistentă la apă și lumina UV. Utilizând această tehnologie putem acoperi o gamă largă de lucrări, cum ar fi steagurile, corturi de bere, semne publicitare iluminate din spate, sau chiar și lucrări mici de personalizare cum ar fi cești sau mouse paduri.

Dezvoltată în special pentru sublimare, imprimanta Texart XT-640 asigură calitate foarte ridicată, culori vibrante și producție stabilă, fără întreruperi. Posesorii utilajului pot alege din două configurații de cerneală: 4 culori (CMYK) sau 8 culori (CMYKLcLm+Portocaliu+Violet)

Culori vibrante

Datorită noii cerneli dezvoltată de Roland DG, impimantele din gama Texart produc culori care atrag privirea, negrul este unul puternic și nuanțele de gri sunt bogate. Prin adăugarea culorilor portocaliu și violet, imprimanta poate reproduce un gamut foarte mare de culori, contrast puternic și culori vii, vibrante.

Productivitate și avans precis al suportului de print

Imprimanta XT-640 produce la o calitate ridicată 22 mp/oră, viteza maximă fiind chiar de 102 mp/oră. Sistemul optimizat de vacuum ține hârtia de transfer perfect plană în timpul imprimării. Sistemul avansat de mișcare a materialului va ține mereu hârtia întinsă înainte și după imprimare. Rezultatul va fi o rolă perfectă de material rulat pe unitatea de înfășurare, care vă va ușura următorii pași de producție.

Rezultate perfecte de fiecare dată

Folosind sistemul precis de avansare cu role și sursa de căldură infra-roșu, calandrul transferă printurile de pe hârtie pe materialele pe bază de poliester, producand rezultate perfecte de fiecare dată. Puteți folosi calandrul și pentru fixarea cernelii în cazul imprimării directe pe material. Cu o viteză de producție de 50 mp/h și opțiunea de alimentare de pe masă, acest calandru poate gestiona atât role de materiale cât și textile mici, pre-tăiate. Este o soluție ideală pentru o gamă largă de aplicații, incuzând industria modei, decorurile interioare, echipamentele sportive, semnalistica și materialele promoționale.

Imprimantă sublimare Roland Texart XT-640
Imprimantă sublimare Roland Texart XT-640
Imprimantă sublimare Roland Texart XT-640
Imprimantă sublimare Roland Texart XT-640
Roland Texart XT-640

Specificaţii tehnice

Tehnologie imprimare

Piezoelectric inkjet

Material lățime

Material grosime

Material diametru exterior rolă

Material greutate rolă

259 – 1625 mm

maxim 1,0 mm

maxim 210 mm

Maxim 40 kg

Lățime maxima imprimare

1615 mm 

Cerneală tip

Cerneală culori

SBL3 cerneală sublimare  (pungi de 1 Litru)

4 culori(cyan, magenta, yellow și black) sau opt culori (cyan, magenta, yellow, black, light cyan, light magenta, protocaliu și viloet)

Rezoluție imprimare

maxim 1440 dpi

Conectivitate

Ethernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatic switching)

Cerințe curent

AC 100 până la 120 V ±10 %, 8.0 A, 50/60 Hz sau AC 220 la 240 V ±10 %, 4.0 A, 50/60 Hz

Consum curent În Stand-by

Consum curent În timpul operării

Aproximativ 31 W

Aproximativ 140 W

Dimensiuni (cu stand)

2650 mm (lățime) × 795 mm (adâncime) × 1600 mm (înălțime)

Greutate

160 kg

Accesorii incluse

Stand, cablu alimentare, media clamp, media holder, cuțit rezervă sheet cut, Ergosoft RIP, unitate înfășurare material printat, sistem alimentare continuă cu cerneală, manual de utilizare (download), etc